ЧЕЗ подписа меморандум за дългосрочно сътрудничество с общините

Сп. Енерджи ревю - брой 3, 2012 • 04.06.2012 •

На 31 май т. г. мениджъри на ЧЕЗ България се срещнаха с кметове и представители на общините от област Плевен, за да ги запознаят с инвестиционната политика на компанията за региона. След края на работната дискусия двете страни подписаха меморандум за дългосрочно сътрудничество.

На срещата присъстваха областният управител Иван Новкиришки и кметове и заместник-кметове на общините Белене, Гулянци, Долни Дъбник, Долна Метрополия, Левски, Никопол, Кнежа, Плевен, Пордим и Червен бряг. От страна на ЧЕЗ участие взеха Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България, Стефан Апостолов, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България и Цветомир Ралчев, директор Управление на дружеството в ЧЕЗ Разпределение България.

"ЧЕЗ е компания, която поставя на първо място сигурността и удобството на бизнеса и гражданите. Ето защо ние се стремим непрекъснато да подобряваме качеството на електрозахранването в районите, които обслужваме. Убеден съм, че можем да постигнем оптимални резултати в тази насока единствено с активното сътрудничество на местните власти“, каза Петър Докладал.

Top