Елтрак България предлага Cat® Hybrid Microgrid Solutions вече и у нас

Сп. Енерджи ревю - брой 6, 2016 • 22.11.2016 •

Елтрак България предлага на българския пазар пълната гама решения Cat® Hybrid Microgrid Solutions, съобщават за сп. Енерджи ревю от офиса на компанията, официален дилър на Caterpillar за страната. “Cat® Hybrid Microgrid Solutions са най-новите и модерни системи за производство на електроенергия, интегриращи слънчевата енергия.

Предлагаме пълната гама решения – от 10 kW до 100 MW. Те намаляват разходите, редуцират отделяните вредни емисии в атмосферата и гарантират висока възвръщаемост на инвестициите. Чрез тях ще повишите енергийната си ефективност и ще може да произвеждате електроенергия където и когато е необходимо, без далекопроводи и загуби от трансформирането на енергията.

Хибридните решения Cat осигуряват и висока производителност чрез система, проектирана и построена на стандартизирани строителни блокове, които се инсталират лесно и бързо”, информират още от Елтрак България.

От компанията смятат, че най-голямото предимство на Cat® Hybrid Microgrid Solutions са тънкослойните соларни модули, които са с подобрена производителност в сравнение с конвенционалните силициеви соларни панели.

“Модулите са с отлично качество и осигуряват надеждна и постоянна енергия при всякакви климатични условия. Те са стабилни, лесни за инсталиране, с дълъг живот и гаранция”, поясняват те.

Top