ЕТИ разширява продуктовата си гама през 2013 г.

ЕлектроенергетикаБизнесСп. Енерджи ревю - брой 1, 2013

В края на 2012 г. словенската компания ЕТИ, един от водещите производители на апаратура за защита за PV централи и електрооборудване НН, разшири гамата си с нови продукти за компенсация на реактивна мощност, съобщиха от българския клон на компанията за сп. Енерджи ревю. "В средата на март т. г. излиза и нова подобрена версия на 10 kA серия миниатюрни автоматични прекъсвачи, нова гама от пакетни прекъсвачи и разпределителни блокчета за НН", разказват от ЕТИ.

"Друг интересен факт е, че през този месец, стартираме промоционална кампания за своите клиенти, които освен най-добрите ценови условия, ще имат възможността да спечелят пътуване до Словения. Там ще посетят един от най-старите заводи с традиции в производството и ще могат да се насладят на забележителностите в страната", разкриват те.

Oт компанията припомнят, че от м. aприл 2012 г. ЕТИ България смени изцяло стратегията си за развитие на българския пазар. "От представителство с изцяло презентативни и консултантски функции започнахме да се развиваме като търговска фирма с персонал и склад, като същевременно подпомагаме вече изградената дистрибуторска и партньорска мрежа", информират от ЕТИ България.

"Още в началото на промените, компанията започна да работи върху нов проект за предоставянето на цялостни инженерингови решения, съвместно с доверени патньори. Към началото на т. г. можем смело да се похвалим, че напълно сме развили това начинание и вече имаме стабилни взаимоотношения в бранша. В зависимост от изискванията си, клиентът би могъл да избере дали да му бъде предложена само ел. апаратура за таблото или цялостно интегрирано решение. Остойностяването се извършва от екипа на ЕТИ България на базата на техническата документация или количествена сметка , а самото асемблиране е поверено на дългогодишни партньори", допълва инж. Мария Христова, мениджър проекти.

"Броят на фирмите, които се възползват от тази услуга, непрекъснато расте. Процесът на остойностяване на проектите отнема време и е необходим технически подготвен персонал, който да познава продуктите ни. По тази причина ние улесняваме клиентите, като им предлагаме цялостно техническо решение, спестявайки им време и пари. Фирмите, на които предлагаме тази услуга, нямат инженерингов отдел и не изработват сами ел. табла. Освен това сме отворени за запитвания от всички, които имат нужда от нашата услуга и искат да закупят качествена апаратура, произведена в Европа, на конкурентна цена", заявяват от компанията.


ЕКСКЛУЗИВНО


Top