Hanwha Solar удължи гаранцията си за качество на материали и изработка

Сп. Енерджи ревю - брой 1, 2012 • 23.03.2012 •

Корейската Hanwha Solar наскоро удължи гаранцията за качество на материали и изработка за своите PV модули до водещия срок в бранша - 12 години, съобщиха от компанията.

„Предлагаме още и разширена 25-годишна гаранция за дългосрочното поведение на модулите. Hanwha SolarOne гарантира минимум 97% от номиналната мощност за поликристалните си PV модули и 96% от номиналния капацитет за монокристалните за първата година. Годишното понижение на производителността следва да бъде не повече от 0,7% за двата вида PV модули през всяка следваща година”, информират от компанията. В края на 25-тата година реалната мощност не трябва да бъде по-малка от 82% от номиналната”, добавят от Hanwha Solar. Освен това модулите са разработени и тествани за използване в динамична климатична среда и притежават сертификати за изпитвания за корозия. PV модулите на Hanwha Solar покриват широка гама от приложения – от използване в автономни системи до монтирането им в големи паркове, допълват от фирмата.

„Hanwha Solar предлага гаранции, които отразяват изключителното качество и надеждност на нашите PV модули”, казва Ки-Джон Хонг, изпълнителен директор на Hanwha SolarOne. „Ние вярваме, че слънчевата индустрия е с много светло бъдеще и сме поели ангажимента да бъдем надеждни дългосрочни партньори за нашите клиенти, като им предоставяме качествени продукти и изключително обслужване.”

Top