Иновации от SOCOMEC по време на БУЛКОНТРОЛА

Фирмени статииСп. Енерджи ревю - брой 2, 2014

Специално оборудван демонстрационен ван на фирма SOCOMEC ще пристигне за изложението БУЛКОНТРОЛА в София в края на м. май.

Фирма DTS в качеството си на официален представител и сервизен център на френско-италианския производител SOCOMEC, ще представи по атрактивен и оригинален начин най-новите продукти за превключване, контрол и защита на компанията. Демонстрационният ван ще бъде позициониран в зала 4 на Булконтрола. Посетителите ще могат да се запознаят с функциите и характеристиките на продуктите в процеса на тяхната работа при демонстрациите, които ще се провеждат по време на изложението.

"За първи път сме домакини на подобна инициатива", коментира инж. Иван Попов, управител на DTS. "Ежегодните семинари, които провеждаме заедно с нашите партньори, се радват на голям интерес, но не предоставят възможност за демонстрации, поради ограниченото лекционно време. Затова решихме за Булконтрола да "докараме" демована и "пуснем" в действие апаратурата, с която е оборудван, за да може да се тества и разгледа отблизо", допълни г-н Попов.

Всеки, който се интересува от допълнителни подробности, би могъл да се обади предварително в офиса на DTS в София за уговаряне на индивидуални посещения на демонстрационния ван извън периода на изложението.


Top