Интернешънъл Пауър Съплай поставя акцент върху модулната система Exeron

ВЕИ енергетикaБизнесСп. Енерджи ревю - брой 3, 2013

Интернешънъл Пауър Съплай поставя Сред основните акценти в портфолиото на Интернешенъл Пауър Съплай (IPS) през тази година е иновативната фамилия продукти Exeron, съобщават от офиса на компанията. „Това е интелигентна, модулна, хибридна off-grid система за автономно захранване и съхранение на енергия. Exeron е носител на много първи места и награди за технологична иновация през последните 2 години. Системата може да комбинира и управлява едновременно различни енергоизточници - слънце, вятър, дизел и ел. мрежа, ако е налична. Предназначена е да захранва обекти без достъп до електропреносната мрежа или такива с лошо токозахранване, както и да оптимизира енергийната консумация и ефективност. Добитата от ВЕИ електроенергия може да бъде консумирана веднага, а също така да бъде съхранена в батерия за по-нататъшното й използване (нощем или при липса на ВЕ). Exeron има изходи на 48 VDC, както и 220 VAC (1- или 3-фазно), поради което намира широко приложение при телеком сайтове, еднофамилни къщи, жилищни сгради и райони, индустриални обекти и много други”, разказват от компанията.

От IPS коментират, че Exeron неминуемо въвежда енергийна дисциплина по отношение на консумацията на електрическа енергия и допринася за постигането на ключово и ценно обстоятелство, а именно енергийна независимост и ефективност.

„Произвежданите от Интернешънъл Пауър Съплай системи се отличават със своята отказоустойчива модулна структура, висока ефективност и възможност за разширение на капацитета според конкретните нужди във всеки един момент”, допълват от компанията.

IPS има реализирани множество проекти в областта на телекомуникациите и енергийната ефективност, като най-значимите от тях към настоящия момент са изграждането на автономно захранени обекти, ползващи алтернативни източници на енергия, както и безжични телекомуникационни мрежи от 4-то поколение в 8 африкански страни. В България IPS има изградени множество автономни системи в частни домове, хижи, индустриални сгради и др.акцент върху модулната система Exeron


Top