Интервю с Ойген Волтер, управление на корпоративни продажби, Phoenix Contact

ЕлектроенергетикаИнтервюСп. Енерджи ревю - брой 5, 2012

Панаирът ни предоставя впечатления за общата ситуация в България

Какви са Вашите впечатления от Международния технически панаир в Пловдив?

Не съм тук за първи път и винаги ми е било много приятно да идвам и да имам възможността да се срещна не само с нашия дистрибутор, но и с всички клиенти, които ни посещават, както и да имам личен контакт с тях. Това е нашият шанс да обсъдим бизнеса, плановете и бъдещето. В този смисъл панаирът е важен за нас, за да придобием впечатления за общата ситуация в България.

А как преценявате тазгодишния панаир в сравнение с предишния?

Бих казал, че е на същото ниво като отпреди две години - последният път, когато бях тук. Все пак това е добър панаир с добро влияние на пазара и ние се доказахме и проведохме конструктивни разговори със своите клиенти. Панаирът е с голяма посещаемост, което показва, че се приема добре от посетителите и нашите клиенти. За нас е много важно да участваме в Пловдив, затова се радваме много, че нашият търговски партньор в България ВиВ Изоматик участва в панаира.

Кои са най-атрактивните ваши продукти тук, които привличат вниманието на посетителите?

За Phoenix Contact това са - на първо място, всички компоненти за разпределение на енергия, производство на енергия и промишлена автоматизация. Постарахме се да покажем своите най-нови продукти, сред които непрекъснати захранвания, безжичната технология за свързване, както и продукта, с който стартира Phoenix Contact - клемореди, които сега използват нашата нова Push-In технология. Знаете, че предлагаме много артикули - повече от 50 000. Поради тази причина трябва да се фокусираме върху подходящите за всеки регион. Затова избрахме тези четири продуктови линии за Югоизточна Европа.
Top