ИПО представи продуктите на Cummins Power Generation в шоурума си в София

ЕлектроенергетикаБизнесСп. Енерджи ревю - брой 6, 2013

На 31 октомври т. г. фирма ИПО организира Ден на отворените врати в шоурума си в София. Акцент в събитието беше представянето на водещия американски производител на дизелови генератори Cummins Power Generation (CPG). Мероприятието се проведе под мотото "Надеждни енергийни решения". Сред присъстващите бяха професионалисти от различни сектори на индустрията, които имаха възможността да видят най-новите продукти и решения в областта на генераторното електрозахранване.

Гостите бяха приветствани от инж. Георги Попов, зам. управител на ИПО, и директора на Cummins инж. Иван Димитров, които дадоха начало на програмата с кратко представяне на историята на фирмата и нейните приоритетни дейности.

Специални гости на събитието бяха Фабрицио Мози, регионален генерален мениджър за Европа в Cummins Power Generation, и Люк Ууд, акаунт мениджър за България. Те представиха производителя CPG и поднесоха любопитна информация за най-новите продукти и въведения директно от производствената фабрика на CPG в Кент. Г-н Мози очерта широкия спектър клиенти на компанията в различни области - индустриални сгради, болнични заведения, дейта центрове, военни бази и други.

Представяйки перспективите за развитие на компанията, Фабрицио Мози заяви плановете на Cummins за конкретни разработки в областта на хибридните генератори, като изрази надежда, че такива продукти ще са факт в следващите 10 години.

Търговският мениджър за генераторите CPG в България Карел Райчев и сервизният мениджър инж. Емил Дойков разказаха подробно за богатата продуктова гама, като запознаха гостите с предимствата на продуктите, техните основни приложения, спецификации, сервиз и поддръжка.

CPG е единствената фирма, която предлага дизелгенератори, произведени изцяло от нея или от дъщерни фирми”, подчерта инж. Дойков. "Така всеки генератор има пълна гаранция за всички компоненти и възли само и единствено от Cummins", допълни той.

По време на демонстрацията Люк Ууд представи на присъстващите иновативната система за отдалечен мониторинг и сигнализация PC 500 GSM и нейните предимства при дистанционна работа и поддръжка на дизеловите генератори. "Посетителите имаха и възможността да се запознаят с техническата база за продуктите на CPG, като останаха впечатлени от високото технологично ниво на богато оборудвания сервизен център", споделиха организаторите.

След лекционната част в специално изградената демонстрационна зона гостите станаха свидетели на стартиране и работа с дизеловите генератори. "Там те имаха възможността да се докоснат лично до продуктите и да тестват и разучат самостоятелно техните функции. В демонстрацията се включиха и доброволци, които се убедиха в лекотата на работа с дизеловите генератори", разказаха от ИПО.

"Днешният ден беше много ползотворен както за нас, така и за нашите клиенти. Това беше чудесна възможност да разберем в дълбочина реалните нужди и проблеми на потребителите в сферата на енергийното захранване, за да продължаваме да подобряваме нашите услуги.

За присъстващите, от друга страна, техническото запознаване с продуктите даде възможност да бъдат по-подготвени и информирани при избор на подобно оборудване. Изключително сме щастливи, че бяхме посетени и от група студенти от Технически университет - София, специалност Електроенергетика", коментираха в заключение организаторите.
Top