Леми Трафо представи нов маслонапълнен трансформатор на Hannover Messe 2017

ЕлектроенергетикаБизнесСп. Енерджи ревю - брой 3, 2017

Леми Трафо представи нов маслонапълнен трансформатор на Hannover Messe 2017

Леми Трафо взе участие на провелото се в края на април т. г. издание на най-мащабното търговско изложение Hannover Messe, съобщават за сп. Енерджи ревю от компанията. Фирмата представи на посетителите своята нова разработка - маслонапълнен, херметически изолиран трансформатор ECO 2021, покриващ изискванията за второто ниво на енергийна ефективност съгласно директивата за екодизайн, които предстои да влязат в сила в страните от ЕС през юни 2021 г.

“През 2016 г. успяхме да проектираме, произведем и изпитаме за първи път в България серия разпределителни трансформатори 10 kV и 20 kV с вграден регулатор за регулиране напрежението под товар (OLTC) на страна В.Н. Това е новост за българския пазар, но същевременно е продукт, за който се наблюдава повишено търсене в Германия”, информират от Леми Трафо.

По време на изложението в Хановер компанията показа и сух трансформатор с намотки В.Н., залети в епоксидна смола. В началото на т. г. фирмата закупи, а през март пусна успешно в експлоатация нова технологична линия за изработване на намотки, залети в епоксидна смола, като с това се превърна в единствения производител на такъв тип разпределителни трансформатори на територията на България, допълват от Леми Трафо.

От компанията определят като основна цел осъществяване на значителен ръст в продажбите на пазарите в Европа и по-специално в Германия и Австрия, чрез повишаване качеството на своите продукти. За сравнение, през 2010 г. 65% от цялостното производство на трансформатори е било ориентирано за българския пазар, докато през 2016 г. 90% от продуктите са реализирани на международните пазари.ЕКСКЛУЗИВНО


Top