Light+Building 2012 ще се състои от 15 до 20 април

Сп. Енерджи ревю - брой 4, 2011 • 02.12.2011 •

Площите за водещото изложение в областта на архитектурата и технологиите Light+Building 2012 са почти запълнени. Това стана ясно по време на провелата се пресконференция на 18 октомври т. г. във Виена, Австрия. В рамките на медийното мероприятие станаха ясни датите на международното изложение - от 15 до 20 април 2012 година във Франкфурт на Майн, Германия.

„Основен акцент в предстоящото издание на Light+Building ще бъде енергийната ефективност и интелигентните мрежи”, съобщи д-р Михаел Щурм, директор Маркетинг и комуникации Технически панаири на Messe Frankfurt. „Енергийната ефективност е основополагаща както за новата енергийна парадигма, така и за търсенето на нови мрежови решения. Освен това осигурява по-голям комфорт и безопасност. Посетителите ще могат да се запознаят с технологиите, които са готови за приложение, осигурявайки защита за околната среда”, коментира той.

В предстоящото издание ще вземат участие около 2100 изложители, представители на повече от 50 страни. Изложението Light+Building 2012 очаква над 183 000 посетители от над 150 страни. „Готови сме да окажем съдействие на всички български компании, заинтересовани от предстоящото събитие”, заяви представителят на Frankfurt Messe в Германо-Българска индустриално-търговска камара г-жа Татяна Делчева.

Top