TLL Media представи нови проекти на изложенията ЕЕ и ВЕИ и Save the Planet


TLL Media отчете поредно успешно участие на осмото издание на международния конгрес и изложба за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници и изложението за екология Save the Planet, които се проведоха от 28 до 30 март т. г. в Интер Експо Център в София. Водещото издателство за техническа периодика е традиционен медиен партньор на събитието.

На фирмения щанд в зала 1 TLL Media посрещна клиенти и гости и им представи своите утвърдени издания – ЕНЕРДЖИ РЕВЮ И ЕНЕРДЖИ ИНФО БГ, както и новите проекти, с които издателството планира да подкрепи успешния бизнес в България.

В рамките на изложението бе пазарният дебют на най-новото списание – ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА, което цели да популяризира в детайли екологичните проекти и технологии в страната.

Силен акцент в представянето бе и успешното развитие на онлайн платформата INDUSTRYINFO.BG.

“Порталът на българската индустрия, както и 11-те тематични специализирани портала предоставят качествено нови възможности за осигуряване на бърза и актуална информация до широк кръг от абонати”, заявяват от издателство TLL Media. “Нашата основна цел е с порталите Renewables-Bulgaria.com, PowerIndustry-Bulgaria.com и Ecology-Bulgaria.com да бъдем максимално близо до бизнеса и неговите потребности”, допълват те.

Top