Осигурете най-надеждната мощност на клиентите си с дизеловите генератори Cat®

Фирмени статииСп. Енерджи ревю - брой 1, 2018

Caterpillar e световен лидер в продължение на повече от 70 години в предоставянето на най-добрите продукти, услуги и решения за осигуряване на електроенергия. Генераторите и двигателите Cat® са познати със своята надеждност и икономичност и намират редица приложения във всички сфери на индустрията, и не само.

Предимствата на генераторите Cat® за центрове за данни

Приложения, като непрекъснат режим на готовност и временно захранване, интегрирани с автоматични превключватели (ATS) и разпределителни устройства Cat®, са пригодени според нуждите на клиентите от експертите в областта - екипа на Елтрак България.

Генераторите Cat® са едни от най-ефективните в отрасъла и отговарят на актуалните стандарти за вредни емисии на ЕС. Глобалният екип от дилърства на Caterpillar прави услугите и поддръжката достъпни за всички клиенти, навсякъде по света.

Дизелов генератор Cat® осигурява аварийно захранване за най-високия център за данни в света на Sabey Corporation, разработен от Intergate.Manhattan. Разположеното в Ню Йорк съоръжение поставя уникален набор от предизвикателства, включително свързани със сигурността, съхранението и загубата на мощност. Sabey разчита на партньорството си с местния дилър на Cat® за поддръжка на резервна система за спешни случаи и управление на данни с критично значение.

Над 25 години успешно сътрудничество

Елтрак е официален дилър на световния технологичен лидер на строителна техника, двигатели и генератори Caterpillar за България. С над 25 години опит, четири търговско-сервизни центъра - в София, Бургас, Варна и Стара Загора, над 30 мобилни сервизни специалисти с напълно оборудвани автомобили, които покриват територията на страната и осигуряват инсталацията и поддръжката на генераторите на място, ние ви предлагаме сигурно партньорство при реализацията на вашите проекти.

Предлаганите цялостни решения за центрове за данни ви предоставят предимствата на модерни генератори с ниски емисии, доказани системи за контрол и мониторинг, разпределител за ниско и средно напрежение, пълни модули на центъра за данни и мащабируемост. Осигурени са също съвместимост на оборудването, един безопасен източник, гарантиран от Caterpillar, обучение и поддръжка на местно ниво и интегрирано тестване на системата.

Портфолиото ни включва още богата гама от генератори Cat - комплекти дизелови генератори (9-13 094 kVA/7-10 475 ekW, комплекти за генератор на природен газ (13-7375 kVA/10-5900 ekW) и горивни турбини (1100 до 15 000 kW).

Елтрак България ЕООД

бул.”Европа” 439, София 1331

денонощен телефон: 0700 148 48

София:02/808 31 81; Бургас:056/80 68 51

Варна:052/57 44 00; Ст. Загора:042/28 00 80

www.eltrakbulgaria.com


Top