Парадайс Електрик Консулт празнува петата си годишнина

Сп. Енерджи ревю - брой 1, 2014 • 27.02.2014 •

Екипът на Парадайс Електрик Консулт отпразнува петата си годишнина, съобщиха за Енерджи ревю от компанията. “Навлизаме в новата 2014 година с много енергия и страст, за да посрещнем нови и интересни предизвикателства. Въпреки трудната икономическа ситуация в България през последните години Парадайс Електрик Консулт не само успя да оцелее, но се наложи като лидер по темите мълниезащита, заземяване, защита срещу пренапрежения, качество на енергия и катодна защита срещу козория”, сподели управителят маг. инж. Ернесто Нориега Стефанов.

„През последните 5 години фирмата проектира и изгради защитата на голям брой обекти на територията на цялата страна, сред които най-големият е Дунав Мост 2. В този период фирмата организира и взе участие в множество семинари и курсове за инженери и техници в България и в чужбина. През 2013 г. Парадайс Електрик Консулт публикува и първата книга за мълниезащита в нашата страна - “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи”. В чест на петата си годишнина през февруари и март съвместно с КИИП фирмата ще организира технически курсове във Варна, Русе, Велико Търново, Ямбол и Стара Загора.

Ние, екипът на Парадайс Електрик Консулт, благодарим на всички, които ни повярваха и ни дадоха възможност да им помогнем и да разрешим проблемите им. Вярваме, че нашите етика и професионализъм ще ни помагат и в бъдеще да постигаме целите си и да удовлетворяваме желанията на нашите клиенти”, допълни маг. инж. Стефанов.

Top