Ритбул представя решения от Wuerz Energy

ЕлектроенергетикаБизнесСп. Енерджи ревю - брой 1, 2012

Един от новите участници на предстоящото изложение Енергийна ефективност и възобновяема енергия е фирма Ритбул, добре позната на българския пазар като оторизиран за българския пазар вносител на продуктите на немските компании ЕPLAN, HARTING, ALFRA, STEINHAUER, KNIPEX и WERA.

Сред акцентите в представянето на нови продукти и технологии ще бъде немският производител Wuerz Energy GmbH, с когото фирмата си партнира от неотдавна за нашия пазар. Wuerz Energy GmbH е член на Friedhelm Loh Group (F.L.G.), която обединява водещи компании като RITTAL и ЕPLAN. Базирана е в гр. Вилнсдорф, Германия, и е специализирана в решенията за възобновяема енергия. Продуктовото портфолио с марка Wuerz включва когенереционни централи, фотоволтаични модули и термосоларни решения за индустрията и за крайни потребители.

Когенерационните решения на Wuerz са изцяло разработени и се произвеждат от екип опитни специалисти от завода във Вилнсдорф, където се осъществява стриктен контрол на качеството в рамките на целия производствен процес. Това гарантира дълъг и надежден експлоатационен живот на съоръженията. Мощностният диапазон обхваща модели от 20 до 1000 kW. За приложения, изискващи генериране на по-голямо количество енергия, се инсталират устройства на модулен принцип. Когенераторите с марката на Wuerz работят на принципа на тригенерацията - произвеждат електричество, като едновременно осигуряват отоплителна или охладителна система. По този начин постигат КПД до 86%.

Wuerz Energy е популярно име и в соларната енергетика, имайки зад гърба си множество реализирани соларни проекти. Wuerz доставя на търговските си партньори във фотоволтаиката соларни модули и свързаното с тях оборудване, а на електромонтажни фирми и крайни клиенти - цялостни, готови за инсталиране фотоволтаични системи. Компанията осигурява 2-годишна продуктова гаранция, както и гарантирани нива на мощност за период над 25 години.Top