Ритбул вече е официален дистрибутор на ETI Elektroelement у нас

ЕлектроенергетикаБизнесСп. Енерджи ревю - брой 5, 2013

От месец август т. г. Ритбул е официален дистрибутор на ETI Elektroelement у нас, информираха за сп. Енерджи ревю от фирмата. „Словенската фирма е производител на електроапаратура и един от лидерите в производството на стопяеми предпазители.

Компанията предлага богата гама от апаратура НН за защита, контрол и управление на сградни и промишлени инсталации на конкуренти цени и с доказано качество”, поясниха от Ритбул.

„Всички продукти на ETI са международно признати и сертифицирани. Компанията инвестира значително в научноизследователска и иновационна дейност.

Производството е съсредоточено изцяло в Европа, което спомага за по-бързи срокове за доставка и възможност за своевременна техническа помощ и консултации”, разказаха още от компанията.

От Ритбул информираха още, че основните групи клиенти на изделията на компанията са производители на ел. табла, инсталатори, строителни компании, производствени предприятия и всеки, който държи на качеството и безопасността на електрическата инсталация.

С продуктовата гама на ETI Ритбул може да предложи на своите клиенти както решения за битови приложения, така и за индустриални инсталации, електроразпределение, защита за полупроводникови прибори и фотоволтаични инсталации”, разказаха от компанията.

Ритбул е търговска фирма, занимаваща се с внос и дистрибуция на продукти от водещи европейски производители. Компанията предлага софтуер за електропроектиране (EPLAN), конектори и мрежови компоненти (Harting), специализирани машини (ALFRA), ръчни инструменти (KNIPEX, WERA, RENNSTEIG ), измервателни прибори (TESTBOY), индустриални мрежови решения (WESTERMO), LED осветление (ULTRALUX).
Top