Шнайдер Електрик България: Металните индустриални кутии Spacial SBM се характеризират с лекота, ергономичност и гъвкавост

ЕлектроенергетикаТехнически статииСп. Енерджи ревю - брой 2, 2016

Новата гама индустриални метални кутии от Шнайдер Електрик - Spacial SBM, предоставя първокласна степен на защита дори и в най-предизвикателните приложения на индустрията. Тя включва широк избор между висококачествени стоманени индустриални кутии - 45 различни размерa с остъклена и неостъклена врата и с входна плоча за окабеляване.

Улеснен е монтажът чрез директно фиксиране на задната част или опция за стенен монтаж с планки. Металните табла са защитени отвън и отвътре с епоксидна полиестерна боя в RAL 7035 сив. Цялата гама е тествана и сертифицирана за степени на защита от твърди тела и течности IP 66 и IP55 и степен на защита срещу външни механични удари IK 10. Възможни са две версии на дълбочината - 80 мм и 120 мм, със или без предварително разпробити кабелни входове FL 21.

Новите кутии Spacial SBM са лесни за използване и инсталиране благодарение на съвместимостта с множеството съществуващи кутии на Шнайдер Електрик и техните аксесоари. Здравата конструкция осигурява висока защита и на най-чувствителната електроника.

Гамата е идеална за използване в широк спектър от приложения в индустриалния и строителния сектор. Тя предлага най-добрата ефективност в своя клас и е резултат от далновидния дизайн и прецизно следене на качеството на производството. Всички наши клиенти и партньори ще могат да се възползват от предимствата на тези продукти след средата на април, когато ще бъдат достъпни на българския пазар.

Мария Игнатова,

продуктов мениджър Апаратура ниско напрежение, Шнайдер Електрик България
Top