Симплекс представи нови софтуерни продукти на CEBIT

НакраткоСп. Енерджи ревю - брой 3, 2019 • 05.06.2019

Симплекс представи нови софтуерни продукти на CEBIT

На последното издание на изложението за цифрови технологии CEBIT в Хановер Симплекс представи два нови софтуерни продукта – системата за енергиен и производствен мениджмънт FDM и софтуера за стационарни и лентови везни WaageScanAdvanced, съобщиха от компанията.

“Factory Data Manager (FDM) предлага възможност за автоматизирано измерване и запис в бази данни на енергийни и производствени величини, генериране на отчети, анализ на данни и моделиране, прогнозиране на потреблението на енергия, автоматично генериране и изпращане на товарови графици, запис на грешки, предупреждения и събития, както и изчисляване на показатели за ефективност (OEE, OPE и др.). Системата може да работи с локална или сървърна база данни и позволява импорт и експорт на данни към ERP системи. Има опция и за запис на лабораторни данни и контрол на качеството на входящите материали и изходящите продукти”, обясниха от Симплекс.

Софтуерът WaageScanAdvanced служи за автоматизирано събиране и съхранение на данни за доставки в индустриални и търговски приложения, където количеството на доставения продукт се определя по неговото тегло, като осигурява поддържането на добре организирани и леснодостъпни данни за клиенти, продукти и доставки. “WaageScanAdvanced е разработен от специалисти на фирмата в Германия в тясно сътрудничество със Siemens”, допълниха от Симплекс.

ЕКСКЛУЗИВНО

Top