Старт Трейдинг: Нова технология в батерии Trojan предлага по-ефективна алтернатива на OPzS батериите

ЕлектроенергетикаТема на брояСп. Енерджи ревю - брой 3, 2014

Индустриалната серия на Trojan е създадена да отговаря на индустриалните стандарти. Тя използва усъвършенствани технологии за батерии, които доставят надеждно захранване. Технологията с масивни намазни плочи от чисто олово със специална патентована формовъчна смес превъзхожда познатите OРzS батерии (с тръбна положителна плоча). Индустриалната линия Trojan предлага оптимална комбинация от производителност и функционалност.

Старт Трейдинг: Нова технология в батерии Trojan предлага по-ефективна алтернатива на OPzS батериите

ПОДОБНИ СТАТИИ

Индустриални батерии

Батериите Trojan се отличават с редица предимства. Те са широко достъпни и икономически изгодни, като са напълно способни да издържат на неблагоприятна околна среда, заради структурата и предназначението си.

Най-новата патентована формула в батериите Trojan, наречена Smart Carbon, осигурява подобрена производителност, когато батериите работят в т.н. PSOC състояние (частично състояние на заряд). PSOC е реалност за повечето нестабилни системи и е резултат от постоянното недозареждане на батерията. PSOC е често срещана във ВЕИ системи, инверторно резервирани системи - UPS и телекомуникационни приложения.

Smart Carbon повишава живота на батерията при работа в тежки условия, като в допълнение осигурява подобрено приемане на заряд и по-бързо зареждане в PSОC приложения.

Trojan Battery Company е първият производител, който въведе добавката на въглерод като стандартна характеристика в тяговите батерии, използвани във ВЕИ, UPS-системи и телекоми. Компанията сериозно се ангажира с тези пазарни сегменти и защитава позицията си на иновационен лидер в областта на технологиите за съхранение на енергия.

Trojan Battery е глобален производител на тягови батерии за дълбок разряд и предлага пълна гама високотехнологични отворени, AGM и GEL батерии, които осигуряват максимална продължителност на работа и живот и отговарят на изискванията на съвременните енергийни системи. Компанията е основана през 1925 г. и е сертифицирана по ISO 9001:2008. Официален дистрибутор за България е фирма Старт Трейдинг.

Калин Пеев,

Старт Трейдинг
Top