Помпите Verder Pure осигуряват високо ниво на енергийна ефективност

Енергийна ефективностТехнически статииСп. Енерджи ревю - брой 4, 2014

Гамата диафрагмени помпи Verder Pure бяха наградени за съвършенство в продуктовата диференциация на 15 май 2012г. от Frost & Sullivan в Лондон. Frost & Sullivan Best Practices Awards награждава фирми от различни регионални и глобални пазари за доказване на изключителни постижения и отлична производителност.

Помпите Verder Pure осигуряват високо ниво на енергийна ефективност

ПОДОБНИ СТАТИИ

Мембранните помпи Verder Pure бяха пуснати на пазара през юни 2012 г. по време техническия панаир ACHEMA, Германия, след три години на развитие и усъвършенстване на дизайна. Основната характеристика на тези помпи е якост на конструкцията.

Изработени са от твърди блокове материали, за разлика от стандартните двойно-диафрагмени помпи с въздушно задвижване, които изискват леене и имат по-тънки стени на работната камера.

Благодарение на новия иноваторски дизайн помпата осигурява с 30% по-висок дебит и дава възможност за по-високи икономии на енергия от около 25%, в сравнение със стандартните двойно мембранни помпи с въздушно задвижване.

Групата Verder предоставя широка гама продукти и услуги в помпения бранш още от 1959 г. Производството на помпи и лабораторно оборудване изисква огромен технически опит. Ориентираността към непрекъснати иновации осигурява ефективни и рентабилни бизнес решения, които безпроблемно посрещат нуждите на клиентите. Тези решения са предпоставка за търсене на подходящи партньори и гарантиране на ненадмината гъвкавост.

Целта на Вердер България е да доставя надеждни помпи и да предоставя на клиентите практични, осъществими, разходоспестящи решения. Убедени сме, че нашите специалисти ще Ви предоставят висококачествена подкрепа, отговаряща на Вашите нужди.

Марин Мереуца,

Координатор вътрешни продажби за България и Румъния, Вердер
Top