В броя четете

РедакционноСп. Енерджи ревю - брой 4, 2012

Уважаеми читатели,

Представяме ви броя на българското техническо списание за енергетика - Енерджи ревю, посветен на Международната изложба за енергетика и екология ЕНЕКО, която ще се проведе в рамките на предстоящия панаир в Пловдив. Като медиен партньор на изложбата ЕНЕКО, списанието ще участва в организираните съвместно с Енергийна Агенция - Пловдив

“Дни на зелената енергия”.

Панаирният брой - четвърти за тази година, ще бъде представен на традиционния щанд на издателството - в палата 8, етаж 1, щанд H7. Използваме случая да ви поканим да ни посетите на панаира, за да регистрирате своя безплатен абонамент за 2013 г. и да споделите мнения, виждания и идеи как списанието да стане

още по-добро.

Сред най-интересните теми в броя са Мълниезащита на електроенергийни съоръжения (стр. 33), както и първата част на суперактуалната тема за съхранението на енергията от PV системи, която стартира на стр. 42.

В рубриката за вятърна енергетика ще намерите информация за последните тенденции в развитието на офшорните вятърни паркове и начините за присъединяването им към електропреносната мрежа (на стр. 74).

Акцентът на броя в областта на топлоенергетиката е представянето на регенеративни топлообменници - регенератори с въртящ се барабан, капилярните вентилатори и регенераторите с оросяем пълнеж.

Приятно четене!

Top