ВиВ Изоматик представи нови продукти на Phoenix Contact на специален семинар

ЕлектроенергетикаБизнесСп. Енерджи ревю - брой 3, 2017

ВиВ Изоматик представи нови продукти на Phoenix Contact на специален семинар

На 18 май т. г. фирма ВиВ Изоматик организира семинар, по време на който бяха представени новостите в продуктовия каталог на Phoenix Contact. Някои от продуктите направиха премиерата си на провелото се през април т. г. издание на Hannover Messe. Сред акцентите бяха преобразувателите на сигнали MINI Analog Pro, мултиканалните електронни предпазители CBMC, захранващите модули Contactron, защитите от пренапрежения Termitrab Complete и иновативният индустриален рутер WLAN 1000.

Интересът на участниците в семинара предизвикаха и разпределителните клемни блокове PTFIX, силовите конектори HEAVYCON Complete, интелигентна система за окабеляване и аксесоари за табла.

“Изключително компактните преобразуватели на сигнали MINI Analog Pro, включващи най-съвременна технология, са лесни за монтаж, пуск и обслужване и предлагат разнообразие на опциите за параметризация. Имат UL 508 и UL HazLoc сертификация и са отличени с няколко престижни награди. Сред предимствата им са свободно комбиниране на аналогови сигнали в индустриалните мрежи, защитено от смущения предаване на сигнали от полевите устройства към ЦПУ и възможност за мерене по време на работа без необходимост от изключване на сигналната линия”, обясниха от ВиВ Изоматик.

От представянето на новите защити от пренапрежения Termitrab Complete стана ясно, че те са с дебелина 3,5 мм, покриват 572 защитени сигнални линии на 1 м и са приложими за всички аналогови измервателни вериги. Като преимущества на защитите от ВиВ Изоматик посочиха възможността за избор между Push-in или винтова връзка, наличието на статус индикатор без допълнително захранване за сигнализиране в случай на претоварване и лесната идентификация на модулите благодарение на ясната маркировка.

Повече внимание бе отделено и на новия индустриален WLAN модул за машини и линии от Phoenix Contact, който според експертите от ВиВ Изоматик се отличава с отлична антенна технология за бърза и сигурна безжична комуникация, мощен WLAN предавател с две честоти и изключително здрава кутия с удароустойчивост в съответствие с IK08.Ключови думи: ВиВ Изоматик


Top